KV1_4514

Anna Markelin

Ansvarig CrossNature Finland
Anna Markelin ansvarar för CrossNature i Finland sedan 2012 – och hon utbildar även nya ledare i Finland. Anna drivs av övertygelsen att alla kan må bättre av frisk luft och rörelse, oavsett årstid och väder. Anna är utbildad och licensierad PT från SportsClub Education i Stockholm.

Eget idrottsutövande
Anna tränar själv helst utomhus – men det blir även ett och annat pass på gymmet. Allt mer tid ägnas åt mobilitetsträning – för att kunna hållas stark och skadefri. Anna njuter också av skidåkning och löpning och ett och annat yogapass när tiden räcker till.

 

anna@crossnature.fi

MG_2097

Lina Koskinen-Holmqvist

Kursledare
Lina är CrossNature ledare i Karis. Hon är utbildad fysioterapeut, PhysioPilates-instruktör samt simlärare och babysim-instruktör. Crossnature har hon dragit i Karis i snart 4 år.

Eget idrottsutövande
Lina har alltid varit aktiv och trivts utomhus, hon har som yngre simmat och cyklat mycket. Styrketräning har blivit en stor favorit på senare år, inne på gym eller utomhus. PysioPilates blir det också några gånger i veckan i samband med de timmar hon instruerar, samt CrossNature naturligtvis. Lina är också en del involverad i juniorfotboll.

 

physiolina85@gmail.com

Kontakta oss

Tel: 040-8236072
E-post: info@crossnature.fi